Selasa, 19 November 2019

SimpleSwap — це миттєвий обмін криптовалюти, що дозволяє легко міняти монети. SimpleSwap підтримує понад 300 криптовалют і гарантує безпечний обмін. Послуга не підписується та забезпечує необмежений обмін за хорошими тарифами. Також можна здійснити обмін фіксованою ставкою та брати участь у партнерській програмі SimpleSwap.

SimpleSwap розробила систему нового покоління, яка дозволяє торгувати стільки субколін, скільки ви хочете, без дефіциту ліквідності та надійно, виконуючи дуже прості дії. Коли ви захочете придбати токен або продати його, ви зможете здійснювати свої транзакції за допомогою SimpleSwap без будь-яких технічних знань. Я розповім про кроки процесу, щоб відкрити процес трохи більше.

У меню SimpleSwap ви вибираєте валюти, якими хочете торгувати.
Після процесу заміни ви вводите адресу свого гаманця, куди потрібно внести гроші.
Ви надсилаєте валюту, яку хочете надіслати на вказану адресу для торгівлі.
Ваші нові валюти або жетони, які ви хочете отримати, автоматично зберігаються на вашу адресу, вказану на другому кроці після затвердження транзакцій.
Як бачимо, можна виконати покупки, які ви хочете, за 4 маленькі кроки легко та надійно. Тепер ви можете увійти на веб-сайт SimpleSwap та обміняти більше 300 валют. Валюти, якими ви хочете торгувати, не повинні знаходитися в одній мережі, наприклад, ви можете торгувати між двома валютами на основі Ripple та Ethereum. Команда проекту постійно працює над тим, щоб зробити більш обмінними валютами.

Так, на ринку є подібні, але є функції, завдяки яким SimpleSwap відрізняється від інших. Перш за все, мова йде про платформу, яка працює вже більше року. Найбільший недолік цього типу сайтів своп — це те, що у них не вистачає грошей на них, а у SimpleSwap більше, ніж достатньо резервів. На інших сайтах своп, плата за кліринг дуже висока, тоді як на платформі SimpleSwap ці збори, як видається, зведені до мінімуму.

Які проблеми сьогоднішніх фондових ринків?

Як ви всі знаєте, сьогоднішні фондові ринки стикаються з дуже серйозними проблемами, особливо коли ринок застоюється, ліквідність та фондові ринки, такі як Mt. Я продовжуватиму, відкриваючи деякі проблеми з ліквідністю. Ви вийшли на фондовий ринок, у вас є тисячі альткоїнів і ви хочете продати їх, але зробити це неможливо, тому що фондові біржі зазвичай дуже низькі. Навіть на сьогоднішньому найбільш локомотивному фондовому ринку, як-от Binance, у вас може виникнути аналогічна проблема з більшістю альткоїнів. Навіть зараз, зайшовши на домашню сторінку binance і перевіривши обсяги, ви побачите, що обсяги є жахливими для багатьох субкайн. Наприклад, коли я відкриваю його зараз, обсяг для MFT здається лише 1 BTC.

Навіть якщо ви хочете продати лише 1 BTC у цій парі, ціна впаде дуже серйозно. З цієї причини на сьогоднішніх фондових ринках дійсно складно зробити покупки, які ви хочете. Усвідомлено я наводив приклад найвідоміших бірж, щоб краще зрозуміти ситуацію.

Переваги
Різноманітність мінових свопів
SimpleSwap підтримує більше 300 монет, доступних для обміну.
24/7 підтримка
Наша дружня та кваліфікована служба підтримки допоможе вам, коли вам це потрібно.
Надійні обмінники
У нас немає жодних масових збоїв у системі. 99% часу SimpleSwap готовий до роботи.
Зручний інтерфейс
Ми робимо процес обміну криптовалюти легким та зручним для всіх.

SimpleSwap монета
Маркер SWAP

SimpleSwap Coin (SWAP) — це перший жетон, виданий платформою миттєвого обміну криптовалютами. SWAP послужить внутрішньою валютою для клієнтів SimpleSwap. Оскільки SimpleSwap швидко зростає, жетони будуть користуватися великим попитом
Значення корисної програми SWAP
Маркер SimpleSwap Coin буде слугувати програмою лояльності та надаватиме переваги власникам, таких як повернення готівки на біржах, голосування за списки валют, партнерські та виграшні винагороди, спеціальна підтримка та багато інших функцій, які надійдуть.
Біржові листи
SWAP буде розміщений на торгових майданчиках у жовтні 2019 року. До цього жетони доступні лише як винагорода за обмін і як виграш.
Як отримати SimpleSwap Coin?
Обміняйте криптовалюти на SimpleSwap і отримайте токени SWAP як винагороду2
Беріть участь у виграшній кампанії та отримуйте нагороди в SWAP (починається 30 вересня)

Дорожня карта
Запуск — квітень 2018 року
100 монет, що підтримуються
Public API — NOV 2018
Введено біржі з фіксованою ставкою
Запущена партнерська програма — JAN 2018
250+ монет, що підтримуються
Запущено маркер SWAP — SEP 2019
Запуск програми лояльності SimpleSwap — OCT 2019
Перелік SWAP на основних біржах — NOV 2019
Більше функцій для власників SWAP

0 Comments:

Post a Comment



By :
Free Blog Templates